Boka bord

Välkommen att boka bord hos oss! Är ni fler än 8 personer? Skrolla ner och skicka din förfrågan i formuläret för större sällskap.

Vänligen observera att vi kan ha svårt att svara när det är mycket folk i restaurangen. Vi är ofta upptagna med att ta hand om våra sittande gäster vardagar mellan 11.30-13.00 och samtliga dagar mellan 19.00-21.00.

Under december och en bit in i januari serverar vi en komprimerad a la carte-meny (se menyn under ”Middag”). Vår ordinarie meny med fina nyheter är tillbaka i slutet på januari.

Observera att sittningstiden för middag är 2.5 timmar

BORD FÖR STORA SÄLLSKAP/CHAMBRE SEPARÉE

BORD I RESTAURANGEN

För att boka bord för nio personer eller fler, börja med att fylla i formuläret för stora sällskap. Bokningen är preliminär tills dess att den blivit bekräftat av någon av oss på Agrill. Beroende på hur många ni är behöver ni förbeställa er middag – om så är fallet meddelas i bekräftelsen.

Ordinarie sittningstid för stora sällskap är tre timmar. Önskar ni sitta längre, skriv det i rutan för meddelande så försöker vi lösa det.

CHAMBRE SEPARÉE

För att boka Agrills Chambre Separée, börja med att fylla i formuläret för stora sällskap. När vi sett över din bokningsförfrågan kontaktar vi dig och ger dig mer information.

Vad vill du boka? (obligatorisk)
Bord i restaurangen
Chambre Separée

Namn (obligatorisk)

Mejl (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Datum, klicka i rutan för att se kalender (obligatorisk)

Tid (obligatorisk)

Antal i sällskapet (obligatorisk)