boka bord

Välkommen att boka bord hos oss! Detta gör du enklast genom att använda formuläret. Vill du boka bord idag och klockan är mer än 15.00 ber vi dig ringa in bokningen. Är ni fler än åtta? Skrolla ner och skicka din förfrågan i formuläret för större sällskap. 

Restarangens öppettider:

Mån-Tors: 11.00-23.00
Fre: 11.00-23.30
Lör: 12.00-23.30
Sön: 12.00-21.00

Vänligen observera att vi kan ha svårt att svara när det är mycket folk i restaurangen. Vi är ofta upptagna med att ta hand om våra sittande gäster vardagar mellan 11.30-13.00 och samtliga dagar mellan 19.00-21.00. Därför ber vi er använda onlinebokningen till höger eller ringa andra tider.

Bord för stora sällskap/Chambre Separée

Bord i restaurangen

För att boka bord för nio personer eller fler, börja med att fylla i formuläret för stora sällskap. Bokningen är preliminär tills dess att den blivit bekräftat av någon av oss på Agrill. Beroende på hur många ni är behöver ni förbeställa er middag – om så är fallet meddelas i bekräftelsen.

Ordinarie sittningstid för stora sällskap är tre timmar. Önskar ni sitta längre, skriv det i rutan för meddelande så försöker vi lösa det.

Chambre Separée

För att boka Agrills Chambre Separée, börja med att fylla i formuläret för stora sällskap. När vi sett över din bokningsförfrågan kontaktar vi dig och ger dig mer information.

Vad vill du boka? (obligatorisk)
Bord i restaurangen
Chambre Separée

Namn (obligatorisk)

Mejl (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Datum, klicka i rutan för att se kalender (obligatorisk)

Tid (obligatorisk)

Antal i sällskapet (obligatorisk)

Kontakta oss

Hej! Kontakta oss gärna om det är något du undrar över.