CHAMBRE SEPARÉE

Din privata matsal för tillställningar och evenemang

here Agrills Chambre Separée är en avskild matsal med utsikt över Mälaren som kan användas till olika privata tillställningar och företagsevenemang såsom konferens eller liknande. Borden dukas enligt dina önskemål och behov.

privat

migliore piattaforma trading opzioni digitali Välkommen att anordna dina privata tillställningar i vår Chambre Separée. Den privata matsalen passar utmärkt för fester och andra arrangemang såsom bröllop, födelsedagar, möhippor, svensexor, dop eller minnesstunder. Du kan också boka Chambre Separée för att sitta i en avskild miljö och njuta av god mat och dryck.

opcje binarne optec Chambre Separée rymmer 38 sittande, och 50 minglande gäster.

http://thesportsinjuryclinic.org/?author=2 Vi rekommenderar våra färdiga menyförslag, men vi kan också skräddarsy en meny som passar just dig och ditt sällskap. Är du nyfiken på Chambre Separée är du varmt välkommen att komma förbi för en visning av lokalen.

azioni demo För mer information och bokning, kontakta oss på opzioni binarie a basso rischio info@agrill.se eller click here 021 12 59 50

konferens

follow Vår Chambre Seprarée är en trivsam konferensmiljö med plats för 38 personer. Vi erbjuder två färdiga konferenspaket, men det finns också möjlighet att anpassa paketen efter egna önskemål.

Konferenspaket stor, 270kr/person:
Konferenspaket liten, 220kr/person:
  • Förmiddagskaffe med smörgås
  • Lunch, inkl. dryck, bröd och sallad
  • Eftermiddagskaffe med bulle eller godbit
Lokalhyra:
  • Halvdag (08.00-12.00) eller (13.00-17.00): 2000kr
  • Heldag (08.00-17.00) eller (17.30-22.30): 3000 kr

Alla priser är inkl.moms och gäller måndag-fredag. För helgdagar gäller andra priser, kontakta oss enligt information nedan om du vill veta mer.

Projektor/kanon, internet och whiteboard ingår i båda paketen. Är ni ett stort sällskap finns möjlighet att hyra hela restaurangen.

För mer information och bokning, kontakta oss på cos è un auto opzione binaria info@agrill.se eller enter 021 12 59 50

Kontakta oss

Hej! Kontakta oss gärna om det är något du undrar över.