Lunchen serveras mellan 11.00 – 14.30 varje vardag. Sallad, bröd, smör, kaffe och kaka ingår.

Skrolla ner för att se vår helgmeny som gäller under lunchtid lördag – söndag.

Lunch vardagar

VECKA 8 – 18 feb-22 feb

MÅNDAG

Gulaschgryta med gräddfil & ris
110:- 

TISDAG

Äppelbakad fläsksida med pommes Anna och sichuanpeppar- & caramelsås  
110:-

ONSDAG

Kycklingballotine i risoni med färskostcreme på basilikagastric & citronkrutonger
110:-

TORSDAG

Fläskschnitzel med kaprissalsa, rödvinssky & timjanrostad potatis
110:-

FREDAG

Wallenbergare med potatispuré, gröna ärtor & brynt smör
110:-

FISK HELA VECKAN

Fiskgryta på kokosmjölk, lime, citrongräs, koriander & potatis
110:-

VEGETARISKT HELA VECKAN

Pulled Vego med wokade grönsaker, rostad potatis & salsa fresca
110:-

 

GÄLLER HELA VECKAN

 

BOOKMAKER TOAST
med oxfilé, senapscreme, äggula, pepparrot & pommes frites
185 kr

AGRILLS BURGARE
svensk högrev & bringa, svartpepparmajo, Svarta Sara, grillat sidfläsk, picklad rödlök, friterade lökringar, majskolv, röd coleslaw & pommes frites
195 kr

HALLOUMIBURGARE
svartpepparmajo, röd coleslaw, picklad rödlök, friterade lökringar,  majskolv & pommes frites
180 kr 

FISK- & SKALDJURSGRYTA
Tomat, saffran, vitlök, citronkrutonger & citronaioli
190 kr

NÅGOT SÖTT EFTER MATEN

CRÉME BRÛLÉE – med smak av vanilj
75 kr

SORBET
Fråga oss om dagens smaker.
30 kr

TURRÓN DE CHOCOLATE
Spansk choklad med nötter.
30 kr

MACARONES
Fråga oss om dagens smaker.
25 kr

HELGLUNCH

Njut av helgen på Agrill, intill Mälaren i Västerås. På menyn finns alltid en enklare daglig lunchrätt och ett urval från vår á la carte. Helglunch serveras mellan 12.00-15.00 alla helgdagar. Kaffe ingår.
Full à la carte från 16.00. (Matsalen stängd mellan 15.00-16.00)

SÖNDAG 17 FEBRUARI
Pasta Penne Tricolore med flankstek, champinjoner, soltorkade tomater och parmesan – 125kr

NÅGOT ATT DRICKA TILL MATEN

På Agrill serverar vi cocktails och andra drycker med 20-talsfeeling inspirerade av jazzens gyllene dagar. Välkommen att njuta av god dryck, med eller utan något att äta till.