LUNCH VARDAGAR

Lunchen serveras mellan 11.00 – 14.30 varje vardag. Sallad, bröd, smör, soppa, kaffe och kaka ingår.
Skrolla ner för att se vår helgmeny som gäller under lunchtid lördag – söndag.

MÅNDAG – FREDAG

VECKA 50

MÅNDAG

Köttfärslimpa med knaperstekt bacon, gräddstuvad vitkål och rårörda lingon
110 kr

TISDAG

Indisk kycklingcurry med ris, rostad blomkål och mango-chutney
110 kr

ONSDAG

Långkokt fläsklägg med rotmos och senapscreme
110 kr

TORSDAG

Timjan- och rosmarinstekt fläskkarré med honungsrostade rotfrukter
110 kr

FREDAG

Citron- och salviastekt kycklingfilé med tomatsås och parmesanpotatispuré
110 kr

FISK HELA VECKAN 

Ångad sej med rostade betor och jordärtskockor, brynt smör och pepparrot
110 kr

VEGETARISKT HELA VECKAN 

Vegocarbonara med halloumi
110 kr

GÄLLER HELA VECKAN

FISK- OCH SKALDJURSGRYTA
tomat, saffran, grädde, vitlök, ångade rotfrukter och aioli.
190 kr

BOOKMAKER TOAST
med oxfilé, senapscreme, äggula, pepparrot och pommes frites
185 kr

AGRILLS BURGARE
svensk högrev och bringa, chilimajo, svensk cheddar, grillat gårdsbacon, picklad silverlök, majskolv, coleslaw & pommes frites.
195 kr

HALLOUMIBURGARE
chilimajo, coleslaw, picklad silverlök, majskolv och pommes frites.
180 kr 

NÅGOT SÖTT EFTER MATEN

CRÉME BRÛLÉE
Serveras med en kula sorbet.
65 kr

SORBET
Fråga oss om dagens smaker.
30 kr

TURRÓN DE CHOCOLATE
Spansk chokladnougat med nötter.
30 kr

MACARONES
Fråga oss om dagens smaker.
25 kr

HELGLUNCH

Njut av helgen på Agrill, intill Mälaren i Västerås. På menyn finns alltid en enklare daglig lunchrätt och ett urval från vår á la carte. Detta serveras mellan 12.00-15.30 alla helgdagar. Kaffe ingår. Full á la carte serveras från 16.00.

Söndag 10 december
 Fläskschnitzel med sardellsmör, rostad potatis och brysselkål 125:-

Dryckesmeny

På Agrill serverar vi cocktails och andra drycker med 20-talsfeeling inspirerade av jazzens gyllene dagar. Välkommen att njuta av god dryck, med eller utan något att äta till.

Kontakta oss

Hej! Kontakta oss gärna om det är något du undrar över.