fbpx
Boka bord

Välkommen att boka bord hos oss! Det gör du enklast via vårt bokningssystem. Välj ditt antal, datum, tid och fyll sedan i dina kontaktuppgifter. Du får en bekräftelse på en gång.

Självklart går det också bra att ringa oss på 021-125950. Vänligen observera att vi kan ha svårt att svara när det är mycket folk i restaurangen. Vi är ofta upptagna med att ta hand om våra sittande gäster vardagar mellan 11.30-13.00 och samtliga dagar mellan 19.00-21.00.

VILL DU BOKA VÅR CHAMBRE SEPARÉE?

För att boka vår Chambre Separée börjar du med att skicka en förfrågan för grupp i formuläret för Standardbokning. OBS! Var vänlig och meddela i informationsfältet att bokningen avser vår Chambre Separée och inte i övriga restaurangen. 

Bokningen är endast preliminär tills dess att den blivit bekräftad av oss, vilket kan ta 1-2 arbetsdagar. Ordinarie sittningstid är tre timmar. Önskar ni sitta längre, skriv det i rutan för meddelande så försöker vi lösa det.

är ni ett stort SÄLLSKAP?

För att boka bord för nio personer eller fler, så börjar du med att skicka en förfrågan för grupp i formuläret för Standardbokning. Bokningen är endast preliminär tills dess att den blivit bekräftad av oss, vilket kan ta 1-2 arbetsdagar.

Beroende på hur många ni är behöver ni förbeställa er mat – om så är fallet meddelas i bekräftelsen.

Ordinarie sittningstid för stora sällskap är tre timmar. Önskar ni sitta längre, skriv det i rutan för meddelande så försöker vi lösa det.

För att boka Agrills Chambre Separée gör du detsamma som ovan. När vi sett över din bokningsförfrågan kontaktar vi dig och ger dig mer information.

BOKA BORD HÄR

Om den önskade tiden eller antal platser inte finns att tillgå, ring oss på 021-125950 eller maila oss på bokning@agrill.se. Varmt välkomna!

Observera att sittningstiden för middag är 2.5 timmar