Njut av helgen på Agrill, intill Mälaren i Västerås.
På menyn finns alltid två dagens rätt och hela vår á la carte. Detta serveras mellan 12.00-15.00 alla helgdagar. Kaffe ingår.
Köket håller stängt mellan 15.00-16.00. Kl 16.00 öppnar vi igen för a la carte.
DAGENS RÄTT
LÖRDAG 1 APRIL
KÖTT: Biff Rydberg: Ryggbiff, stekt potatis, senapscreme, senapsfrön, äggula & stekt lök
FISK: Pasta Linguine med varmrökt lax, handskalade räkor, spenat och rostade körsbärstomater i gräddig sås, dillolja och riven parmesan
Äta här
150 kr
Take Away
130 kr
SÖNDAG 2 APRIL
KÖTT: Biff Rydberg: Ryggbiff, stekt potatis, senapscreme, senapsfrön, äggula & stekt lök
FISK: Pasta Linguine med varmrökt lax, handskalade räkor, spenat och rostade körsbärstomater i gräddig sås, dillolja och riven parmesan
Äta här
150 kr
Take Away
130 kr
VECKANS DESSERT: Tiramisu
55 kr