fbpx

Vill du jobba hos oss?

Vi söker alltid rätt person, löpande under året

KOCKAR

Vi söker dig som förstår att mat är viktigt och att god mat är ännu viktigare – och att den ska vara tillagad med kärlek och kvalitet. Delar du denna uppfattning? Då är du rätt för oss!

Vi söker dig som har god erfarenhet av olika typer av matlagning, är duktig och ambitiös. Du får möjlighet att utvecklas som kock och du ingår i ett riktigt skönt och härligt gäng hos en av Västerås populäraste och mest välrenommerade restauranger. 

JUNIOR CHEFS

Vi erbjuder dig som är ny i branchen en chans till snabb utveckling under en intensiv period. Du har ett brinnande intresse för mat och en stor portion vilja och envishet. Resten lär du dig på plats.

 

SERVERINGSPERSONAL

Vi söker dig med god erfarenhet i restaurang. Du sätter väldigt stort värde på service och värdskap. Du ska vara flexibel, självgående, engagerad, kreativ och serviceinriktad. Du har alltid gästen i fokus.

 

BARTENDERS

Vi ser gärna att du har minst två års relevant erfarenhet, men störst vikt lägger vi på omhändertagande av våra gäster, din personlighet, din förmåga att arbeta i ett högt tempo samt att samarbeta med dina kolleger, då det här är ett lagarbete.

 

Vi har självklart kollektivavtal och säkerställer goda och trygga anställningsvillkor.

Maila in din ansökan med CV och personligt brev till jobb@agrill.se.

Märk mailet med  ”Kock”, ” Junior Chefs”, ”Servering” eller ”Bartender” 

Vi söker både extrapersonal och heltidsanställda.

 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!