Nytt upplägg för julbordet 2020 - julbord på fat!

Efter ett unikt år med social distansering och nya regler för restaurangbranschen har vi valt att ändra vårt koncept på julbord. Vi går från att servera julmaten som buffé till att servera årets julmat på fat direkt på bordet, där samtal och gemenskap står i fokus. Julmaten består av svenska julbordsklassiker samt en massa grillat kött, såser och tillbehör.

Agrills julbord serveras direkt på bordet, upplagt på fat och tallrikar, med fyra serveringar. Ni börjar med de kalla rätterna, därefter det småvarma. Efter det serveras ni vår köttbricka med tillhörande såser och tillbehör. Till sist väljer ni något sött från vår juliga dessertmeny och smaskar på något gott från godispåsen.

Tryggt julbord med anledning av Covid-19!

Kära gäster, vi vill att ni fortfarande ska känna er trygga med att boka julbord hos oss. Därför kommer julbordet i år att se lite annorlunda ut. Vi har självklart vidtagit alla åtgärder för att säkerställa en så trygg och säker miljö som möjligt för oss alla. Utöver våra, som alltid, noggranna hygienrutiner innebär förändringen följande:

- Vi serverat julmaten på fat och tallrikar direkt vid bordet och inte som buffé.
- Vi kommer att ta emot färre gäster.
- En restaurangvärd på plats som ser till att undvika trängsel.
- Markerade linjer på golvet för att undvika trängsel vid entrén.
- Respektera din starttid.


Tillsammans för en tryggare miljö

Att skapa en säker miljö bygger givetvis på samarbete och det är ett ansvar vi måste ta tillsammans. Det innebär att du som gäst exempelvis håller både avstånd och tider för att minimera kontaktytorna.


Sitta avskilt i eget rum

Om ni önskar sitta avskilt har ni möjlighet att sitta i vår Chambre Séparée, en privat matsal med plats för upp till 36 personer.


För dig som inte äter julbord eller kött:

- A la carte-meny


Nytt för i år: Vi erbjuder Take Away - Julbordspåse och Julcatering

I år kommer vi även att erbjuda vårt julbord som Take Away. Med julbordspåsen gör vi grunderna och du värmer upp hemma. Mer info om julbordspåse och julcatering här.

DATUM

25 november - 22 december 2020


PRISER


Måndag-Torsdag: 595:-/pers

Fredag-Lördag 650:-/pers

Söndag 550:-/pers

Barnpris: 30kr/år, upp till 12 år.

Boka ditt bord online här eller ring 021-125950.

Dryckespaket 1:


2 JULÖL / 2 GLAS VIN

1 SNAPS

270kr

Dryckespaket 2:


1 GLAS MOUSSERANDE

2 JULÖL / 2 GLAS VIN

1 SNAPS

365kr

Dryckespaket 3:


1 GLAS CHAMPAGNE

2 JULÖL / 2 GLAS VIN

1 SNAPS

1 AVEC

520kr

Öppettider

Måndag-torsdag 17:00 - 21:00
Fredag 16:00 - 22:00
Lördag 12:00 - 22:00
Söndag 12:00 - 20:00
 
 
Obs! Köket stänger ca en timme före utsatt stängningstid. Lördagar, söndagar och övriga helgdagar håller köket stängt mellan 15.00-16.00. Full a la carte från 16.00.