Lunchen serveras mellan 11.00 – 14.30 varje vardag. Sallad, bröd, smör, kaffe och kaka ingår.

Skrolla ner för att se vår helgmeny som gäller under lunchtid lördag – söndag.

Lunch vardagar

VECKA 12 – 18 mars-22 mars

MÅNDAG

Pannbiff med stekt lök, gräddsås, kokt potatis & saltgurka
120:- 

TISDAG

Dijon- & persiljesmörbakad fläsknoisette på svensk rapsgris &
rostad färskpotatis
120:-

ONSDAG

Kormaköttbullar med rostad mandel & limekokt basmatiris
120:-

TORSDAG

Chipotlegriljerad Tri Tip på rosékalv med bea på brynt smör & stekt potatis
120:-

FREDAG

Oxsvansragu med chimichurri &
dillvänd potatis
120:-

FISK HELA VECKAN

Stekt kolja med isterkrisp, krutonger, vitvinssås & kokt potatis
120:-

VEGETARISKT HELA VECKAN

Pasta på spenat, getost, soltorkade tomater &
fikonmarmelad
120:-

 

GÄLLER HELA VECKAN

 

BOOKMAKER TOAST
med oxfilé, senapscreme, äggula, pepparrot & pommes frites
185:- 

AGRILLS BURGARE
svensk högrev & bringa, svartpepparmajo, Svarta Sara, grillat sidfläsk, picklad rödlök, friterade lökringar, majskolv, röd coleslaw & pommes frites
205:- 

HALLOUMIBURGARE
svartpepparmajo, röd coleslaw, picklad rödlök, friterade lökringar,  majskolv & pommes frites
180:- 

FISK- & SKALDJURSGRYTA
Tomat, saffran, vitlök, citronkrutonger & citronaioli
210:- 

NÅGOT SÖTT EFTER MATEN

CRÉME BRÛLÉE – med smak av vanilj
75:- 

TRILOGI PÅ PANNACOTTA
Vit choklad, lime, blåbär & havreflarn
80:- 

 

CHOKLADTRYFFEL
30:- 

MACARONES
25:- 

SORBET/GLASS
30:- 

HELGLUNCH

Njut av helgen på Agrill, intill Mälaren i Västerås. På menyn finns alltid en enklare daglig lunchrätt och ett urval från vår á la carte. Helglunch serveras mellan 12.00-15.00 alla helgdagar. Kaffe ingår.
Full à la carte från 16.00. (Matsalen stängd mellan 15.00-16.00)

SÖNDAG 17 MARS
Ricotta- och spenatfylld tortellini med kyckling, chorizo och bechamelsås
125:- 

NÅGOT ATT DRICKA TILL MATEN

På Agrill serverar vi cocktails och andra drycker med 20-talsfeeling inspirerade av jazzens gyllene dagar. Välkommen att njuta av god dryck, med eller utan något att äta till.