Lunchen serveras mellan 11.00 – 14.30 varje vardag. Sallad, bröd, smör, kaffe och kaka ingår.

Skrolla ner för att se vår helgmeny som gäller under lunchtid lördag – söndag.

Lunch vardagar

VECKA 29 – 15 juli- 19 juli

MÅNDAG
Köttfärslimpa med gräddsås, kokt potatis och rårörda lingon
120:-
TISDAG

Skomakarlåda med potatispuré, rödvinssås och knaperstekt bacon
120:-

ONSDAG

Klassisk kalops med rödbetor och kokt potatis
120:-

TORSDAG

Schnitzel med persiljesmör, rödvinssky
och stekt potatis
120:-

FREDAG

Wallenbergare med potatispuré, gröna ärtor, lingon och skirat smör
120:-

FISK HELA VECKAN

Laxfilé med hummersås, räkor, grön sparris och
kokt potatis
120:-

VEGETARISKT HELA VECKAN

Pulled BBQ-vegotoast, sallad, tomat och pommes
120:-

 

GÄLLER HELA VECKAN

 
 BOOKMAKER TOAST

med oxfilé, senapscreme, äggula, pepparrot & pommes frites
195:-

AGRILLS BURGARE
svensk högrev & bringa, svartpepparmajodipp, cheddarost, gårdsbacon, picklad rödlök, majskolv & pommes frites
195:-

HALLOUMIBURGARE
svartpepparmajodipp, picklad rödlök, majskolv & pommes frites
180:-

RÄKSALLAD
180 g handskalade räkor, tomat, ägg, sparris, krutonger & citronaioli
195:-

TUNA TATAKI SALAD
Halstrad tonfisk i togarashi & sesamfrön, syrade grönsaker, picklade smålökar, avokado, edamamebönor, avokado- & wasabimajo & lotuschips
235:-

RÄKSMÖRGÅS
180 g handskalade räkor, picklad rödlök, ägg och  citronaioli på rostat levainbröd 
195:- 

NÅGOT SÖTT EFTER MATEN

CRÉME BRÛLÉE – med smak av vanilj
95:- 

MACARONES
25:- 

CHOKLADTRYFFEL/SORBET/GLASS
30:- 

HELGLUNCH

Njut av helgen på Agrill, intill Mälaren i Västerås. På menyn finns alltid en enklare daglig lunchrätt och ett urval från vår á la carte. Helglunch serveras mellan 12.00-15.00 alla helgdagar. Kaffe ingår.
Full à la carte från 16.00. (Matsalen stängd mellan 15.00-16.00)

SÖNDAG 14 JULI

Laxfilé med vitvinssås, smörstekta champinjoner och färsk potatis 149:-

NÅGOT ATT DRICKA TILL MATEN

På Agrill serverar vi både cocktails med 20-talsfeeling inspirerade av jazzens gyllene dagar och cocktails utifrån egna och moderna recept, anpassade efter vår generations smaksinnen. Välkommen att njuta av god dryck, med eller utan något att äta till.