FREDAGSLUNCH

FREDAGSLUNCHER

Nu öppnar vi upp för fredagsluncher, efter ett års paus. Två lunchrätter med ett köttalternativ och ett fiskalternativ. Förutom dessa två rätter serverar vi också hela vår a la carte-meny. Välkomna att njuta av en Agrill-lunch på veckans bästa dag, fredagar mellan 11.30-14.30. Soppa, vitlöksbröd, bordsvatten, kaffe och kaka ingår.

TAKE AWAY: 130 kr (soppa och bröd ingår)

Fredag 10 december

KÖTT: Grillad entrecôte med svampsås, rostad Amandinepotatis, rostad rödkål och persiljerot samt gremolata
150 kr
FISK: Pocherad torskfilé med sås på vitt vin, schalottenlök, vitlök & grädde, med blåmusslor, sockerärter och potatispuré
150 kr

HELGLUNCH

Njut av helgen på Agrill, intill Mälaren i Västerås. På menyn finns alltid två lunchrätter och hela vår á la carte. Helglunchmenyn serveras mellan 12.00-15.00 alla helgdagar. Se meny under "Helglunch" på vår hemsida.

Öppettider

Måndag-torsdag 17:00 - 22:00
Fredag 11:30 - 23:00
Lördag 12:00 - 23:00
Söndag 12:00 - 21:00
 
Julen 2021 har vi stängt mellan 23/12 - 26/12 Stängt
Nyårshelgen 2021 har vi stängt mellan 31/12 - 2/1 Stängt
 
Obs! Köket stänger ca en timme före utsatt stängningstid. Lördagar, söndagar och övriga helgdagar håller köket stängt mellan 15.00-16.00. Full a la carte från 16.00.