OM OSS

Beläget vid Mälaren i Västerås ligger Agrill – en köttrestaurang där vi grillar köttet på träkolsgrill eftersom träkolsgrillat kött är det bästa vi vet. Förutom det goda köttet finns såklart både fisk och vegetariska alternativ på menyn. Oavsett vad du väljer att äta kan du räkna med att få mat tillagad av bra råvaror där vi tagit hänsyn till ursprung och hantering. När det kommer till val av kött är vi kräsna och väljer varje bit med omsorg. Vi serverar såväl svenskt kvalitétskött som kött från andra delar av världen. På så sätt hittar vi de allra bästa köttbitarna med mycket smak och med bra marmorering samt mörhet.

En stor del av menyn på Agrill består av vår köttlista. Tack vare den får du välja exakt den köttbit du vill ha och kombinera den med valfritt tillbehör och valfri sås. På menyn finns även Agrills Mixed Grill – vår mest populära rätt för minst två personer som serveras på en bordsgrill, bestående av ett urval från köttlistan serverat med en blandning av såser och ditt val av tillbehör.

All mat serveras från öppet kök. Att du får se våra kockar utföra sitt mathantverk är en del av restaurangupplevelsen på Agrill, och för oss är det också viktigt att du vet vad du får.

Välkommen. Vi är glada att ha dig här!

INSPIRATION

Det glada 1920-talet bjöd på ett liv i sus och dus. Jazzen hade sina gyllene dagar och entusiasmen tog sin form i böljande strutsfjädrar, vackra pärlhalsband, mjuka fransar och stiliga hattar. Livet var fartfyllt och på restaurangerna staplades det höga champagnetorn och blandades färgglada cocktails.

Samma period är också känd som förbudstiden, en tid då alkohol var förbjudet. Motsägelsefullt, mystiskt och underbart intressant.

På Agrill har vi skapat en atmosfär som påminner om dessa tider. Tider då förbudstidens restriktioner istället blev till tändvätska för ett sprakande krog- och restaurangliv.

Öppettider

Måndag-torsdag 16:00 - 23:00
Fredag 11:30 - 23:30
Lördag 12:00 - 23:30
Söndag 12:00 - 22:00
 
 
Obs! Köket stänger 1,5 h före utsatt stängningstid. Lördagar, söndagar och övriga helgdagar håller köket stängt mellan 15.00-16.00.